Характеристики и видове топлоизолация K-Flex за тръби

Потребителски свойства

Изолацията е направена от синтетичен каучук. Той може да съдържа различни добавки, които променят техническите характеристики на материала. Например, моделът ST се е доказал еднакво добре в подреждането на инженерни системи както в обикновени жилищни помещения, така и в промишлени съоръжения.

Всички материали имат пореста структура с малки затворени клетки, като по този начин намаляват топлопроводимостта и паропропускливостта на материала. Също така, изолацията на тръбите има широк диапазон от работни температури. Той е издръжлив и отговаря на изискванията за пожарна и санитарна безопасност.

Освен това изолацията K Flex е киселинно неутрална и не абсорбира влагата, като по този начин осигурява надеждна защита от корозия на тръбите.

Технологични предимства

От технологичните предимства трябва да се подчертае гъвкавостта на материала. Това свойство ви позволява да монтирате изолация върху всякакъв вид повърхност, дори и най-сложната. Независимо за какъв материал говорим, било то ST или друг модел, за фиксиране на финала не се изискват скоби и ненужни крепежни елементи.

Изолацията прилепва плътно към повърхността на тръбите, създавайки плътно уплътнение и предотвратявайки изтичането на топлинна енергия. Средният експлоатационен живот на материала е 25 години.

Присвояване на изолационни модели

Продуктовата линия K-Flex включва следните марки топлоизолационни материали:

 • ST и ST / SK - за довършителни повърхности с отрицателни и положителни температури;
 • ECO - за изолиране на инженерни системи в помещения с повишени изисквания за безопасност;
 • ST DUCT - за работа с вентилационни системи;
 • ST FRIGO - за изолация на компоненти на климатична и хладилна техника;
 • SOLAR HT - за довършителни повърхности с положителни температури;
 • AIR - за звукоизолация и топлоизолация на вентилационни системи;
 • EC-H ROLLS - за изолация на отоплителни и водопроводни тръби, както и климатични системи.

Материални способности

Всеки от изброените материали има свои уникални експлоатационни свойства и е предназначен за използване в определен температурен диапазон. За целите на подреждането на комплекси за топлоснабдяване е най-добре да се използват продукти от моделите ST, ST / SK, ECO и SOLAR HT.

Първите две марки могат да издържат на температури до 104-116 ° C топлина. ECO остава в експлоатация при нагряване до 150 ° С, а SOLAR HT - до 175 ° С. Останалите модели, с изключение на EC-H ROLLS, няма да издържат на напрежението, свързано с високите температури.

Разпенен каучук

Начало Продукти Разпенен каучук

Oneflex тръби

Топлоизолационни тръби от пяна гума Oneflex. Ново! Икономичен клас гума от пяна от световния лидер в топлоизолацията Armaflex. Oneflex има ниска топлопроводимост, висока устойчивост на дифузия на парите. Те се използват във вентилационни системи, отоплителни и охладителни системи и оборудване. Доставя се под формата на тръби с дължина 2 m, диаметър 6-114 mm, дебелина 6-32 mm.

Ролки Oneflex

Рула Oneflex - изолация от пяна гума. Предназначен за топлоизолация на тръбопроводи, вентилационни и климатични системи, резервоари. Използва се при температури от -70 до +120 С. Ширина 1 м, дължина 4-30 м, дебелина 6-50 мм.

Тръби Armaflex ACE

Armaflex ACE е произведен от синтетичен каучук от затворена клетка. Висококачествената затворена клетъчна структура гарантира високо ефективна устойчивост на паропропускливост. Спецификациите на материала Armaflex ACE осигуряват отлични изолационни характеристики и контрол на кондензацията.Произвежда се под формата на двуметрови тръби с диаметър от 6 до 160 mm, дебелина на стената от 6 до 32 mm. Предлага се в черен цвят.

Armaflex ACE листове

Armaflex ACE е произведен от синтетичен каучук от затворена клетка. Висококачествената затворена клетъчна структура гарантира високо ефективна устойчивост на паропропускливост. Спецификациите на материала Armaflex ACE осигуряват отлични изолационни характеристики и контрол на кондензацията. Произвежда се под формата на ролки с широчина метър от 6 до 50 мм дебелина.

Armaflex Duct AL листове

Armaflex Duct AL (Armadact) е оптималната изолация от пяна каучук за метални въздуховоди. Това е гъвкав черен еластомерен изолационен материал със затворена клетъчна структура, чието използване позволява да се намалят топлинните загуби и да се предотврати проникването на влага, което причинява корозия на въздуховодите. Доставя се в ролки с ширина един метър с дебелина от 9 до 40 мм и различни намотки.

Тръби Armaflex HT

Armaflex HT - изолация от порест каучук за високи температури. Гъвкав, устойчив на ултравиолетови лъчи топлоизолационен материал за използване в отоплителни, индустриални и слънчеви системи с носеща температура до + 150 ° C, както и на криогенно оборудване. Произвежда се под формата на двуметрови тръби с диаметри от 10 до 89 мм, дебелина на стената от 10 до 25 мм ... Черен цвят.

Армафлекс HT листове

Armaflex HT - изолация от порест каучук за високи температури. Гъвкав, устойчив на ултравиолетови лъчи топлоизолационен материал за използване в отоплителни, индустриални и слънчеви системи с носеща температура до + 150 ° C, както и на криогенно оборудване. Произвежда се под формата на еднометрови ролки с дебелина от 10 до 32 мм различни намотки. Черен цвят.

Armaflex Rail SD тръби

Armaflex Rail SD е високотехнологична изолация от пяна каучук за железопътен транспорт. Произвежда се под формата на двуметрови тръби с диаметър от 12 до 42 мм, дебелина на стената от 9 до 13 мм. Цветът е син.

Armaflex Rail SD листове

Armaflex Rail SD е високотехнологична изолация от пяна каучук за железопътен транспорт. Предлага се на рула, дебелина на изолацията от 3 до 19 мм. Цветът е син.

Тръби Armaflex AF

Armaflex AF Microban - Изолация от техническа гума за надежден контрол на кондензацията и ефективно спестяване на енергия. Произвежда се под формата на стандартни тръби от 2 метра с диаметър от 6 до 168 мм, дебелина на изолацията от 7 до 45 мм. Черен цвят.

AF листове Armaflex

AF / Armaflex Microban - Техническа изолация от пяна за надежден контрол на кондензацията и ефективно спестяване на енергия. Произвежда се под формата на прости и самозалепващи се ролки с ширина метър с дебелина от 3 до 50 мм различни намотки. Използва се за вентилационни системи, климатична и хладилна техника. Черно е.

Тръби Armaflex XG

ARMAFLEX (Armaflex) XG - универсална гъвкава изолация от порест каучук с подобрени свойства на топлопроводимост. Материалът Armaflex XG има повишени технически характеристики по отношение на топлопроводимостта и паропропускливостта, а също така напълно отговаря на европейската система за класификация на пожарите. Armaflex XG е гъвкав, затворен клетъчен топлоизолационен материал, който надеждно предпазва от загуби на енергия и образуване на конденз.Произвежда се под формата на двуметрови тръби с диаметри от 6 до 168 mm, дебелина на стената от 6 до 40 mm . Черен цвят.

Армафлекс XG листове

ARMAFLEX XG е гъвкава гъвкава изолация от пяна. Материалът Armaflex XG има подобрени технически характеристики по отношение на топлопроводимостта и паропропускливостта, а също така напълно отговаря на европейската система за класификация на пожарите. Armaflex XG е гъвкав, затворен клетъчен топлоизолационен материал, който надеждно предпазва от загуби на енергия и образуване на конденз.Произвежда се под формата на ролки с ширина 1 m, с дебелина от 6 до 40 mm. Черен цвят.

Тръби Armaflex SH

ARMAFLEX SH (ARMAFLEX SH) е гъвкав енергоспестяващ топлоизолационен материал, изработен от разпенен каучук със затворена клетъчна структура.Топлоизолация ARMAFLEX SH е изработена от синтетичен бутадиен-акринитрилов каучук с последващото му разпенване. Енергоспестяващата топлоизолация ARMAFLEX SH се произвежда в сиво, под формата на гъвкави тръби с дължина 2 m и листове в ролки с ширина 1 m.

Тръби Armaflex NH

ARMAFLEX NH - професионална изолация от порест каучук за намаляване на дима и токсичните емисии в случай на пожар. Произвежда се под формата на двуметрови тръби с диаметър от 9 до 114 мм, дебелина на стената от 9 до 25 мм. Цвят тъмно сив / антрацит.

Армафлекс NH листове

ARMAFLEX NH е топлоизолационен материал с намален дим и токсични емисии в случай на пожар. Произвежда се под формата на ролки с ширина 1 m, с дебелина от 9 до 25 mm. Цвят тъмно сив / антрацит.

Armaflex HDI листове

Каучукът Armaflex HDI е предназначен за топлоизолация на тръбопроводи с отрицателни и положителни температури, включително тези, които се полагат под земята. Различава се с висока плътност - 130 кг / м3. Доставя се в листове с дебелина от 19 до 50 мм.

Тръби Armaflex Teleo

Armaflex TELEO (по-рано Ultima) е патентован огнеупорен топлоизолационен материал на основата на синтетичен каучук с ниска топлопроводимост за изолационни инженерни системи с повишени изисквания за пожарна безопасност. Armaflex TELEO съчетава висока енергийна ефективност и ниско производство на дим. Предлага се под формата на сини тръби с дължина 2 м. Диаметри от 6 до 89 мм, дебелина на материала от 9 до 32 мм, диаметри от 6 до 89 мм.

Armaflex се огъва

LLC ПК "Teply Stan" се занимава с производство на готови колена от топлоизолация Armaflex ACE и Armaflex HT. Използването на готови завои значително намалява времето, необходимо за монтажни работи. Възможно е да се произвеждат завои от всякакъв стандартен размер и дебелина.

ArmaSound RD 240 листа

Звукоизолация ArmaSound - Техническа изолация от гумена пяна за контрол на шума, намаляваща риска от корозия под изолацията. Доставя се под формата на листове с ширина 1 m, дебелина от 6 до 25 mm. Препоръчва се за употреба заедно с Arma-Chek R.

Лепило Armaflex 520

Контактно лепило на основата на полихлоропрен. Не съдържа ароматни добавки. Специално проектиран за използване с всички изолационни материали на Armacell с изключение на HT / Armaflex. Предлага се в кутии от 500 ml, 1000 ml и 2500 ml.

Лепило Armaflex HT 625

Лепило за високи температури Armaflex HT 625 Проектирано специално за използване в инсталации с висока температура (до + 175 ° C). Доставя се в кутии от 250 ml, 500 ml и 1000 ml.

Самозалепваща се лента Armaflex

Самозалепващата лента ARMAFLEX се използва за допълнителна изолация, херметично запечатване, придаваща естетичен вид на фугите на топлоизолационни конструкции, изработени от продукти на Armaflex. Произведено от AF / Armaflex, Armaflex ACE, HT / Armaflex, XG / Armaflex, NH / Armaflex. Доставя се на рула с ширина 50 mm, дебелина на лентата 3 mm, навиване 15 m.

Aeroflex EPDM тръби

Aeroflex EPDM е топлоизолация за комунални услуги и оборудване за различни цели, направена на базата на експандиран синтетичен каучук EPDM. Aeroflex EPDM се предлага под формата на тръби с дебелина от 6 до 50 mm, диаметри от 6 до 165 mm. Дължина на покритата тръба - 1 м, непокритата тръба - 2 м.

Aeroflex EPDM листове

Aeroflex EPDM е топлоизолация за комунални услуги и оборудване за различни цели, направена на базата на експандиран синтетичен каучук EPDM. Aeroflex EPDM се предлага за продажба в листове с дебелина от 3 до 50 мм, размери 1х2 м. Предлагат се самозалепващи се листове, както и предварително покрити листове.

Aeroflex EPDM ролки

Aeroflex EPDM е топлоизолация за комунални услуги и оборудване за различни цели, направена на базата на експандиран синтетичен каучук EPDM. Aeroflex EPDM се предлага за продажба в ролки с различни намотки (до 45 m в зависимост от дебелината на топлоизолацията) с дебелина от 3 до 50 mm. Предлагат се самозалепващи се и предварително покрити ролки.

Aeroflex EPDM HT тръби

Aeroflex EPDM HT е топлоизолация, направена на основата на експандиран синтетичен каучук EPDM и предназначена за изолация на повърхности с температури до 150 ° C. Aeroflex EPDM HT се предлага под формата на тръби с дебелина от 6 до 50 mm, диаметри от 6 до 165 mm. Дължина на покритата тръба - 1 м, непокритата тръба - 2 м.

Aeroflex EPDM HT Sheets

Aeroflex EPDM HT е топлоизолация, направена на основата на експандиран синтетичен каучук EPDM и предназначена за изолация на повърхности с температури до 175 ° C. Aeroflex EPDM HT се предлага за продажба в листове с дебелина от 9 до 50 мм, размери 1x2 м. Предлагат се и самозалепващи се листове и предварително покрити листове.

Aeroflex EPDM HT ролки

Aeroflex EPDM HT е топлоизолация, направена на основата на експандиран синтетичен каучук EPDM и предназначена за изолация на повърхности с температури до 150 ° C. Aeroflex EPDM се предлага за продажба в еднометрови ролки с различни намотки (до 45 m в зависимост от дебелината на топлоизолацията) с дебелина от 3 до 50 mm. Предлагат се самозалепващи се и предварително покрити листове.

Aeroflex FIRO листове

Aeroflex FIRO е топлоизолация, направена на базата на разпенен синтетичен каучук и предназначена за изолация на оборудване и тръбопроводи с положителни и отрицателни температури във вентилация, климатизация, хладилни системи, както и горещи повърхности с температури до 110 ° C. Aeroflex FIRO се предлага за продажба в листове с дебелина от 3 до 50 мм, размери 1х2 м. Предлагат се самозалепващи се листове, както и предварително покрити листове.

Ролки Aeroflex FIRO

Aeroflex FIRO е топлоизолация, направена на базата на разпенен синтетичен каучук и предназначена за изолация на оборудване и тръбопроводи с положителни и отрицателни температури във вентилация, климатизация, хладилни системи, както и горещи повърхности с температури до 110 ° C. Aeroflex FIRO се предлага за продажба на ролки с размер от 3 до 50 мм. Предлагат се самозалепващи се и предварително покрити ролки.

Самозалепваща лента Aeroflex

Самозалепваща лента Aeroflex Tape се използва за допълнителна изолация, запечатване, придаване на естетичен вид на фугите на топлоизолационни конструкции, изработени от продукти на Aeroflex. Произведено от материали на Aeroflex, алуминиево фолио, неразпенена гума. Доставя се в намотки с ширина 50 mm, с различна дебелина и намотки.

Кайфлекс EF тръби

Kaiflex EF е гъвкавият, гъвкав, затворен термоизолационен материал на Kaimann, за да отговори на специфичните нужди на търговските свойства, които изискват HVAC системи, но спестяването на енергия е приоритет. Доставя се под формата на тръби с дължина 2 m с диаметри от 6 mm до 114 mm; дебелина на топлоизолацията от 6 мм до 50 мм.

EF листове Kaiflex

Kaiflex EF е гъвкавият, гъвкав, затворен изолационен материал на Kaimann, за да отговори на специфичните нужди на търговските съоръжения, където се изискват HVAC системи, но спестяването на енергия е приоритет. Произвежда се под формата на ролки с ширина 1 м или листове 2 * 0,5 м или 2 * 1 м. Дебелината на изолацията е от 6 до 50 мм. Възможна е доставка със самозалепващ се слой.

Kaiflex EPDM тръби

Kaiflex EPDM е гъвкав, затворен изолационен материал с отлична устойчивост на UV лъчение и в същото време на високи температури до +150 ° C. Kaiflex EPDM ефективно предотвратява кондензацията и значително намалява загубите на енергия. Произвежда се под формата на тръби с дължина 2 м и диаметър от 10 до 114 мм; дебелина на изолацията от 10 до 32 мм.

Каифлекс EPDM листове

Kaiflex EPDM е гъвкав, затворен изолационен материал с отлична устойчивост на UV лъчение и в същото време на високи температури до +150 ° C. Kaiflex EPDM ефективно предотвратява кондензацията и значително намалява загубите на енергия. Произвежда се под формата на ролки с ширина 1 м или листове 2 * 0,5 м или 2 * 1 м. Дебелина на изолацията от 6 до 32 мм.

Тръби Kaiflex KKplus

Kaiflex KKplus - първокласна изолация за използване в хладилни и климатични системи, помага за намаляване на емисиите на CO2 и защита на околната среда. Доставя се под формата на тръби с дебелина 2, 7-10 mm; 9,5-16 мм; 12,5-19 мм; 15,5-25 мм; 21,5-30 мм; 26,5-40 мм.

Каифлекс KKplus листове

Kaiflex KKplus - първокласна изолация за използване в хладилни и климатични системи, помага за намаляване на емисиите на CO2 и защита на околната среда. Доставя се под формата на листове с ширина 1 m и дебелина от 6 до 32 mm.

Kaiflex DUCT листове

Kaiflex Duct е специално проектиран за изолация на вентилационни канали. Той надеждно предотвратява кондензацията и намалява загубите на енергия. Kaiflex Duct е гъвкав еластомерен изолационен материал със затворена клетъчна структура. Произвежда се под формата на ролки с дебелина от 6 мм до 20 мм и ширина от 1,5 м. Възможно е материалът да бъде снабден със самозалепващ се слой.

Система Kaiflex Connect

След анализ на желанията на монтажниците, за да се намалят разходите за труд, беше пуснат специално проектиран за тръби и кръгли канали (SPIRO) с големи размери (от 76 mm до 373 mm) материал Kaiflex, който впоследствие получи много награди, Kaiflex Connect патентован. Доставя се в ленти с ширина 1 м и дебелина на изолацията от 13 до 32 мм.

Kaiflex KaiSound Sheets

KaiSound е материал с отворена клетка с изключителни звукоизолиращи свойства. В комбинация с атрактивния си външен вид може да се използва в голямо разнообразие от области, където се изисква шумозащита. Доставя се в шисти с ширина 0,5 m и дължина 2 m с дебелина от 6 до 25 mm.

Закачалки Kaiflex RT

Kaiflex RT е изолираща закачалка за тръби с вградена пароизолация, която предотвратява кондензация, корозия и загуба на енергия. Доставя се в дебелини от 13 до 32 мм за тръби с диаметър от 18 до 273 мм.

Самозалепваща се лента Kaiflex

Самозалепваща лента Kaiflex Tape се използва за допълнителна изолация, запечатване, придаване на естетичен вид на фугите на топлоизолационни конструкции, изработени от продукти на Kaiflex. Произведено от EF, EPDM, ALU, F-ALU, F-Black, PVC материали. Доставя се на рула. Проверете параметрите на ролките със специалист.

K-flex ST тръби

Техническа топлоизолация K-flex ST е предназначена за повърхности с положителни и отрицателни температури (като се отчита допустимият температурен диапазон), с изключение на обекти с повишени изисквания за токсичност на продуктите от горенето. Произвежда се под формата на двуметрови тръби с диаметър от 6 до 160 mm, дебелина на стената от 6 до 32 mm. Черен цвят.

K-flex ST листове

Техническата топлоизолация K-flex ST е предназначена за повърхности с положителни и отрицателни температури (като се отчита допустимият температурен диапазон), с изключение на обекти с повишени изисквания за токсичност на продуктите от горенето. Предлага се на рула или с различни покрития и / или адхезивни слоеве. Има ширина от 1 м, дебелина от 3 до 50 мм с различни намотки, в зависимост от дебелината. Черен цвят.

K-flex Solar HT тръби

K-flex Solar HT каучук - високотемпературна топлоизолация. Използва се при температури до + 150 ° C. Произвежда се под формата на двуметрови тръби с диаметър от 10 до 133 мм, дебелина на стената от 9 до 32 мм. Черен цвят.

K-flex Solar HT листове

Високотемпературна изолация от пяна. K-FLEX от марката SOLAR HT се използва при температури до + 150 ° C. Произвежда се под формата на ролки с ширина 1 m, с дебелина от 6 до 50 mm, съответстващи намотки. Черен цвят.

K-flex AIR листове

Това е самозалепващо се фолио (или без фолио) пяна от синтетичен каучук, произведено на рула с ширина 1 м с дебелина от 6 до 19 мм. K-FLEX на марката AIR се използва за въздуховоди. Това е сиво.

K-flex IGO листове

Този вид материал е ролка (1 метър ширина с дебелина от 19 до 50 мм) топло- и звукоизолация от разпенен синтетичен каучук, използвана върху подземни и повърхностни сложни тръбопроводи и резервоари. Черен цвят.

K-flex ECO тръби

Това е топло- и звукоизолация от разпенен синтетичен каучук, произведен под формата на двуметрови тръби с диаметър от 10 до 114 мм, дебелина на стената от 9 до 32 мм. Те се използват в съоръжения с повишени изисквания за опазване на околната среда безопасност. Зелен цвят.

K-flex ECO листове

K-flex (k-flex) ECO е топло и звукоизолация, изработена от разпенен синтетичен каучук, произведена под формата на ролки с ширина един метър с дебелина от 6 до 40 mm. Използва се в съоръжения с високи изисквания за екологична безопасност. Зелен цвят.

Разпененият каучук заема своята ниша на пазара на топлоизолационни материали за значително време. Това е материал от затворен тип. По отношение на огнеустойчивостта те принадлежат към категорията на самогасящи се материали. Не се влияе от мухъл и микроорганизми.

Професионалните изолационни системи от синтетичен каучук са разработени и пуснати на пазара от Armstrong World Industries за първи път в света. През 2000 г. отделът за топлоизолация на Армстронг е реорганизиран в независима компания Armacell (марка Armaflex).

Предимства на изолацията от пяна гума:

• повишена устойчивост на пара и вода; • еластичност в широк температурен диапазон; • ниска топлопроводимост; • способността да се самогася в случай на пожар; • висока устойчивост на микроорганизми, плесени, атмосферни условия. В зависимост от целевата област на приложение, разпенените каучуци имат подобрени определени свойства.

Интересен продукт, разпенен каучук, започва да бъде популярен на пазара на топлоизолационни материали. Това е продукт със затворена клетъчна структура. Поради липсата на емисии на вредни вещества в атмосферата, тя може да се счита за безопасна за хората. Екологичността Ви позволява значително да разширите обхвата на приложение. - Прочетете повече на FB.ru: https://fb.ru/article/288315/vspenennyiy-kauchuk-informatsiya-o-maloizvestnoy-no-effektivnoy-teploizolyatsii

Обратно към

Обхват на употреба

Основно K-Flex произвежда продукти за промишлени съоръжения. Продуктите, доставяни от тази компания, се използват за довършване на такива инженерни комуникации като:

 • технологични тръбопроводи;
 • отоплителни мрежи от подземно и надземно полагане;
 • нискотемпературни тръбопроводи;
 • климатични и вентилационни системи, въздуховоди;
 • тръбопроводи за доставка на петролни продукти, суров нефт и газ;
 • технологични тръбопроводи в производството с повишени изисквания за санитарна безопасност, например в областта на микробиологията;
 • резервоари за съхранение на вода, гориво и други течности.

Топлоизолацията K-Flex се използва в автомобилната и машиностроенето. В ежедневието продуктите на тази компания се препоръчват да се използват за довършителни елементи на отоплителни, вентилационни, климатични и водоснабдителни системи.

ECO изолацията е предназначена за използване в детски градини, училища, столове и други институции, където са наложени специални хигиенни изисквания за качеството на строителните материали.

Монтаж на нагреватели K Flex

Преди да се фиксира топлоизолацията, повърхността, която трябва да се обработи, трябва да се почисти от следи от мръсотия. Това се прави с помощта на почистващ препарат. В случай на изолиране на метални части, също е необходимо да се отървете от корозия. Топлоизолацията се фиксира към повърхността с лепило K-Flex. Преди употреба се разбърква добре, а през останалото време се държи в плътно затворени съдове. Втвърденото лепило може да се разреди с K-Flex, за да стане течно.

За нанасяне на лепилото се използва четка с твърди къси четина. Първо, обратната страна на изолацията ST или друга марка се смазва с лепило и едва след това - повърхността на тръбите. Съставът се нанася в един непрекъснат еднороден слой. Важно е по време на този процес да не се образуват нишки. Когато лепилото изсъхне, изолацията се притиска плътно към обработваната повърхност. В същото време е нежелателно да опъвате материала, по-добре е да го залепите с лека компресия.

Работата е разрешена само на изключени системи. Разрешено е да включите системата само 36 часа след монтажа на топлоизолацията: през това време лепилото ще има време да изсъхне.

Производител

Материалите за топлоизолация под марката K-FLEX се произвеждат от международната компания IK Insulation Group, която заема водеща позиция сред производителите на топлоизолация на база разпенен каучук. Групата включва предприятия от Турция, Китай, Иран, САЩ, Индия и Малайзия. Седалището на компанията и изследователски център се намират в Италия, в уникалните лаборатории, на които се разработват иновативни технологии и се работи за подобряване на съществуващите продукти.

В Русия от 2005 г. работи от компанията IK Insulation Group. В съвременното производство, използвайки най-модерните технологии, се произвеждат някои видове изолация K-Flex: K-FLEX SOLAR HT, K-FLEX ST, K-FLEX AIR, други видове продукти се доставят от Италия, те се съхраняват в регионални складове.

Рейтинг
( 2 оценки, средно 5 на 5 )

Нагреватели

Фурни