Sira Industrie е европейският лидер в производството на алуминиеви радиатори

LLC "Urbiterm" е висококачествена и надеждна отоплителна, водоснабдителна и канализационна системи. Ние доставяме всички видове подходящо оборудване, както и предлагаме различни компоненти и аксесоари.

Нашата компания е специализирана в доставката на пълна гама оборудване за системи като:

- система за отопление на циркулационна вода; - система за циркулация на топла вода; - система "топъл под"; - котли на газ, електричество и твърдо гориво; - помпени групи; - канализационни и отводнителни системи и много други.

Нашите предимства

Ефективност и отговорност: от това се ръководим при изпълнението на всяка поръчка. Благодарение на удобното местоположение на собствения ни склад (офисът и складът са разположени на едно място), ние можем да извършим продажбата на оборудване за отоплителни системи на частна къща, водоснабдяване, канализация и канализация възможно най-скоро. Винаги ще получавате точна информация за наличието на определен продукт в склада. Нашите експерти са готови да окажат консултантска помощ при избора на необходимото оборудване, сроковете и условията на доставката му, характеристиките на експлоатация и възможностите за обслужване. Използваме интегриран подход във всичко, свързано с работата с нашите клиенти.

Професионален монтаж на отоплителни радиатори

За да се елиминират нежеланите резултати и значителни финансови разходи, се препоръчва да се свържете с компания, която вече повече от десет години се специализира успешно в монтажа на отоплителни радиатори. Компетентните монтажници с високо ниво на квалификация ще извършат целия спектър от работа възможно най-бързо и ефективно.

В същото време цените за нашите услуги са съвсем приемливи поради възможността за закупуване на необходимото оборудване и материали на демократичните цени на нашия магазин. Освен това, в случай на поръчка за монтаж на газово отопление, се предоставя допълнителна 5% отстъпка.

 • Биметален секционен радиатор Sira RS 300/8 секции

  Производител: Sira Количество ...

 • Биметален секционен радиатор Универсален монтажен комплект за Sira RS (бял) 1/2
 • Sira RS 500 биметален секционен радиатор / 6 секции

  Производител: Sira Количество ...

 • Sira RS 500 биметален секционен радиатор / 12 секции

  Производител: Sira Количество ...

 • Sira RS 800 биметален секционен радиатор / 8 секции

  Производител: Sira Количество ...

 • Sira RS 800 биметален секционен радиатор / 6 секции

  Производител: Sira Количество ...

 • Биметален секционен радиатор Sira RS 300/4 секции

  Производител: Sira Количество ...

 • Биметален секционен радиатор Sira Gladiator 350 10 секции

  Производител: Sira Количество ...

 • Биметален секционен радиатор Sira Gladiator 500 10 секции

  Производител: Sira Количество ...

 • Биметален секционен радиатор Sira Gladiator 200 12 секции

  Производител: Sira Количество ...

 • Биметален секционен радиатор Sira Gladiator 200 6 секции

  Производител: Sira Количество ...

 • Биметален секционен радиатор Sira Gladiator 500 8 секции

  Производител: Sira Количество ...

Най-добрите цени

Придобиването и инсталирането на сложни системи винаги е значителна цена. Нашата компания се придържа към принципите на гъвкава ценова политика, отговаряща на нуждите на клиента. Предлагаме продукти с минимална надценка и изгодни условия за доставка. В същото време всички продукти: циркулационни отоплителни системи за къщи, водоснабдяване, канализационни системи, спомагателни и свързани продукти са само оригинална продукция от най-добрите световни марки.Приемаме всякакъв начин на плащане: в брой и по банков път, както и пластмасови карти.

Предимства на отоплителните радиатори от SIRA

Всички продукти на италианската компания се отличават с отлично представяне и ергономичен дизайн. Външната повърхност на устройствата е покрита с екологична епоксидно-полиестерна боя, която напълно отговаря на всички необходими технологични стандарти. Високата степен на надеждност и висококачественото сглобяване гарантира работата на устройствата за дълъг период от време.

Поради малкия обем вода и бързата реакция на минимални температурни колебания, радиаторите sira оптимално рационализират консумацията на енергия и значително намаляват загубите на енергия по време на консумация.

С цел удобно транспортиране на устройства, специален акцент се поставя върху разработването на опаковки, които напълно изключват възможността за повреда.

Пълна информация

В допълнение към личната консултация със специалистите на нашата компания, можете да разберете цялата информация за конкретен продукт директно на нашия уебсайт. Технически характеристики, обхват, инструкции и съвети за употреба - подробни описания, достъпни за всички посетители на сайта, ще ви разкажат за всичко. Информация, която ще ви помогне да направите своя избор, можете да получите, без да напускате дома си.

LLC "Urbiterm" гарантира - при нас можете лесно да решите проблема с техническото оборудване с отлични модерни системи за водоснабдяване и отводняване, както и циркулационни отоплителни системи за частна къща или апартамент. Ние ще вземем предвид всички характеристики и условия на вашия дом, ще консултираме и ще извършим професионално избора на цялото необходимо оборудване.

LLC "Urbiterm" е вашият правилен избор!

Sira Group предлага

Отопление

Къде да купя отоплителни системи Sira Group:

Москва: Дистрибутори: Московска термична компания (MTK Group)

Оборудване на Sira Group:

 • Радиатори за топла вода

Сира Груп се появи на пазара през 1958г. Шевалърът на републиката, г-н Gaetano Gruppioni, основава леярна за производство на продукти от сплави на алуминий, месинг и бронз.

Само няколко години по-късно, въз основа на опита, придобит от тази леярна, се ражда първият в света отоплителен радиатор, изработен от алуминий със стоманена сърцевина. Финализирането и регистрацията на този продукт се превърнаха в истински поврат за компанията. Технологията, изцяло разработена вътрешно и след това усъвършенствана през годините, предизвика бърз процес на замяна на стари и традиционни чугунени радиатори, които тогава се използваха предимно в жилищното строителство, на всички пазари.

След десетилетия на непрекъснато развитие и трансформация, леярната се превърна в многонационална структура днес, прилагайки най-модерните технологии в областта на инженерството, отоплението на жилища, шприцоването и производството на плесени за производство на алуминиеви и пластмасови изделия. Производството на пълна гама отоплителни радиатори се извършва в няколко от заводите на групата, всяка от които произвежда един вид продукти. Единственият по рода си и патентован биметален радиатор RS BIMETAL се произвежда напълно автоматично във фабрика в предградията на Болоня, Италия, собственост на наскоро обновеното акционерно дружество Sira Group SPA. В завода) в Република Сан Марино се произвеждат няколко модела алуминиеви радиатори (чрез екструзия) под търговските марки AMBRA, PERLA и TANGO. В същия завод се произвеждат и продават в големи количества други видове продукти под марките на чуждестранни клиенти, за които се използват специално проектирани линии за опаковане, допринасящи за бързата комерсиализация на продукта след предаването му на клиента.От 2003 г., всички в същия сектор на отоплителните уреди, Sira Group открива предприятие в Китайската народна република - SIRA CHAINA HITING RADIATORS CO. LTD ", която произвежда чрез екструзия две линии алуминиеви радиатори:" Open "(отворена) и" Closed "(Затворена), които са специално проектирани за внедряване на специфичен китайски пазар.

Съчетавайки предимно машиностроителни предприятия, Групата не концентрира дейността си само върху производството на отоплителни радиатори. Тъй като всички дейности на Sira Group са по един или друг начин свързани с един общ знаменател - суровините, използвани от нейните предприятия, които са алуминиеви сплави, както и вида на преработката - шприцоване, тя има съответно предприятие в провинция Ферара - "EMILPRESS GROUP SRL".

Биметални модели радиатори Sira

Гладиаторът Сира


Гладиаторът Сира

Този тип отоплително оборудване се счита за най-бюджетен в сравнение с аналозите.

Спецификации:

 • мощност е 92 W;
 • размери: централно разстояние - 200 мм, дълбочина - 80 мм, височина - 275 мм;
 • максимално допустимото работно налягане е 30 атмосфери.

Външно този модел има интересен дизайн. Минималната цена на всеки раздел е 530 рубли.

Сира Р.С. Биметал


Sira rs биметал

Sira R.S. батерийни секции Биметалите имат следните размери: височина - 372 мм, дълбочина - 95 мм, ширина - 80 мм. Компактността на радиаторите позволява да се инсталират в помещения с малка площ. Сглобяването на секциите се извършва само в четен брой. При желание дистрибуторът ще може да изпълни индивидуална поръчка. Максималният брой секции не трябва да надвишава 20 броя.

Спецификации:

 • централното разстояние между тях достига 300 мм;
 • пренос на топлина - 142 W;
 • възможността за свързване на батерии към всяка отоплителна система, чиято киселинност на охлаждащата течност варира от 6,5-9 pH;
 • максимално допустимото работно налягане е 40 атмосфери.

Повърхността е боядисана с най-висококачествения прахообразен емайл. Цената на секцията е приблизително 750 рубли.

Sira concurent


Syrah Competitor е представен от един модел Concurrent 500

Това е най-новият и най-новият модел радиатори от производителя Syrah. Тази линия е представена само от един модел - Syrah Competitor 500. Той е включил всички най-добри качества на своите предшественици.

Спецификации:

 • размери: централно разстояние - 500 мм, ширина - 80 мм, и височина - 565 мм;
 • топлинна мощност на всяка секция - 190 W.

Интересният дизайн му позволява да бъде в хармония с интериора на помещението и осигурява допълнителна топлинна мощност. Цената не надвишава 630 рубли на вътрешния пазар.

Модели от алуминиева батерия

Сира НИК


Секционен радиатор модел Sira Nik

Тези радиатори са предназначени за отопление на апартаменти и селски къщи. Благодарение на иновативното техническо развитие, секциите могат да бъдат свързани към различни отоплителни системи. Те са в състояние да издържат до 25 атмосфери.

Всички модели имат ширина и височина 80 * 80 мм, броят на секциите варира от 4 до 12 единици. Повърхността е боядисана с най-висококачествена боя с помощта на полимерни сегменти. Минималната гаранция на производителя е 15 години.

Радиаторите могат да бъдат свързани към отоплително оборудване, чието максимално нагряване не надвишава 110 градуса, а киселинността варира от 7-7 pH.

Цената на Sira NIK е много достъпна, средно 320 рубли.

Сира Алукс


Syrah Alux се характеризира с бързо нагряване и висок топлообмен

Характерна особеност на тази серия е голям топлопренос, благодарение на който Syrah Alux е в състояние да отоплява помещения с голяма площ. Цената на един секционен отдел на вътрешния пазар е приблизително 420 рубли. Те се издават в три варианта:

 • Sira Alux 200 - разсейване на топлината 97 W;
 • Sira Alux 350 - максималната мощност е 150 W;
 • Sira Alux 500 - 190 W топлинна мощност.

Всички останали технически параметри са идентични с Sira NIK.

Биметално оборудване

Има два вида инструменти: пълни и фрагментарни. В първия случай всички медийни тръби са направени от стомана. Вторият вариант са вертикални елементи, изработени от този материал, хоризонталните - от алуминий. Има разлика между марките - формата и вида на перките, техния брой и размери на биметалните радиатори. Вътре те са обработени със специално антикорозионно съединение, отвън - като се вземе предвид максималният топлообмен. Основното предимство на батериите е техният експлоатационен живот - над 20 години.

Моделната линия включва биметални радиатори на марката Sira Gladiator. Това оборудване е с оригинален естетичен дизайн. Горната част има малки извивки, отсъствието на остри ъгли гарантира безопасна работа, което е важно за семейства с деца. Устройствата се доставят в комплект от 4 до 15 секции, осигуряват изходна енергия с коефициент 100-200 вата. Те работят при налягане от 35 бара, централното разстояние е 300-500 мм. Според отзивите на клиентите, батериите се справят със задачата за отопление дори при силни студове.

Биметалните радиатори на марката Sira Concurrent 500 са представени от производителя само в един модел, тъй като те са ново развитие на компанията. Те се отличават с необичаен дизайн - имат оребрена странична повърхност, където всеки елемент е с различна дължина, което допринася за подобрен топлопренос в помещението. Може да се използва във всички системи с максимална температура от 110 ° C. Благодарение на дизайна на шевовете без заваряване, устройството може да издържа на налягане до 170 атмосфери. Обемът на водата в секцията е 0,2 литра, енергийният капацитет е 190 W.

Модел RS 500

Биметалните радиатори на модела Sira RS 500 Bimetall се считат за най-продаваната марка, тъй като стандартните параметри позволяват инсталирането на батерии във всяка стая. В същото време компактността не влияе върху качеството на отоплението. Двете вътрешни вертикални стоманени тръби са отлити от висококачествена алуминиева сплав под налягане. Този метод на производство осигурява единична структура без заварки. Радиаторите с брой секции от 4 до 12 влизат в продажба, но можете да поръчате до 20 бройки. Максимално налягане - 40 атмосфери, пренос на топлина - 200 W, тип връзка - странично.

Биметалните радиатори Sira RS Twin принадлежат към категорията на хибридното оборудване, имат независима система за захранване от топла вода и електричество. Това се дължи на изискванията за жилищни помещения, които се обслужват от алтернативни енергийни източници. Нагревателният елемент е инсталиран в термоизлъчващ инерционен корпус. Когато котелът е включен, радиаторът работи в режим Bimetall. Ако отоплението е изключено, можете да активирате Sira от електрическата мрежа, термостатът помага да се регулира консумацията на ресурси. Благодарение на тази функция батериите създават оптимален микроклимат във всяка отделна стая. Те имат най-голямото разсейване на топлината - 1200-2100 W. Отзивите за тези устройства са положителни, те се търсят, въпреки доста високата цена.

Алуминиеви модели

Отоплителните радиатори се произвеждат чрез леене и екструдиране. В първия случай това са по-масивни и издръжливи батерии със солиден дизайн. Вторият вариант е устройство от няколко части. Централната оребрена част с въздуховоди е направена чрез екструзия със зададени параметри и форми. След това се притиска, заварява и залепва към колекторите. Той има шевове, но стените на радиаторите са по-тънки, консумира се по-малко метал, така че цената е по-ниска. Най-добре е да го монтирате за индивидуално отопление с ниско налягане в системата и добро качество на топлоносителя.

Радиаторите Sira New са боядисани със състав, съдържащ полимерни елементи, които са устойчиви на корозия, мощност - 240-434 W, доставени в комплект от 2 до 6 секции, принадлежат към екструзионната група. Батериите са единствените, които могат да бъдат до 2 метра височина, което отговаря на изискванията по отношение на интериорния дизайн.

Радиаторите Sira Alice са модел за отливане, проектиран да работи в стандартни отоплителни системи с ниска температура. Използва се и за работа с фотоволтаични и геотермални панели. Те имат извита форма без остри ъгли, топлината се подава от три отвора за въздух, което осигурява максимален комфорт в помещението.

Алиса Биметал

SIRA люлка

Алуминиевият радиатор SIRA Swing, произведен чрез екструзия, е ефективно устройство за отопление на вашия дом. Произведен с най-новите технологии, този радиатор съчетава два вида алуминий, което ви позволява да постигнете най-високата скорост на топлопреминаване, което означава, че вашият дом се отоплява много по-бързо! За да се увеличи експлоатационният живот на радиатора SIRA Swing (15 години - гарантиран експлоатационен живот), е използван специален материал за уплътняване на фугите му, който компенсира разликата в линейното разширение на металите, което се получава поради температурната разлика в устройството .

Кратки технически характеристики една радиаторна секция SIRA Люлка

A - височина, mm242
B - централно разстояние, mm200
C - дълбочина, mm80
D - ширина, mm80
пренос на топлина, W (T = 70? С)89
тегло на елемента, кг0,6
E - вътрешен диаметър, инчове1″

Характеристики на отоплителните радиатори Syrah


Биметалните радиатори не корозират и издържат по-дълго

Радиаторите Sira имат модерно дизайнерско решение, което повишава нивото на топлопреминаване и подобрява различни характеристики на работа. Структурата на топлообменниците е оребрена и секционна, което ви позволява да изберете най-подходящите модели за отопляемото помещение.

Отоплителното оборудване се произвежда в различни цветове и дизайн, което ще ви позволи да се впишете максимално добре в дизайна на стаята. Потребителят може да закупи един от двата вида батерии, произведени от италианската компания:

 • биметални;
 • алуминий.

Благодарение на уникалната производствена технология беше възможно да се комбинират несъвместими метали във всеки биметален радиатор. Във всяка секция се съдържа стомана, която директно влиза в контакт с охлаждащата течност, генерираната топлина се подава в алуминиевия корпус. Собственикът на такова оборудване няма да се сблъска с проблемите на корозия и образуване на алкали. Устойчивостта на работно налягане достига 40 атмосфери, конструкциите са лесни за инсталиране, бързо и равномерно отопляват помещението. Производителят твърди издръжливостта на батериите, минималната гаранция от тях е 20 години.

Алуминиевите батерии се произвеждат с помощта на екструзионна технология, която предполага използването на пластични сплави във всяка секция и два колектора, заварени заедно под високо налягане. Такива конструктивни характеристики позволяват на оборудването да издържа на налягане до 25 атмосфери.

Алуминиевите радиатори са лесни за инсталиране и икономични за използване, с допълнителната полза от възможността да закупите оборудване с височина до два метра.

SIRA Alfa Bimetal

Биметалният радиатор на италианската компания SIRA - Alfa Bimetal - съчетава предимствата на два метала: стомана и алуминий. Вътрешната повърхност на радиатора е изработена от висококачествена стомана. Този метал не реагира с вода, дори с вода, която тече в руските тръби ... Следователно, няма нужда да се страхувате от корозия. А алуминиевата външна повърхност помага на радиатора SIRA Alfa Bimetal да споделя по-охотно топлината с околността: вашата спалня, хол или кухня.

Кратки технически характеристики на един раздел SIRA Alfa Bimetal

МоделALFA BIMETAL
Централно разстояние (mm)500
Височина (mm)565
Дълбочина (mm)80
Разсейване на топлината W. (∆Т = 70˚С)175
Тегло, кг1,370
Капацитет, л0,18
 • Работно налягане - 15 атм.
 • Пробно налягане - 22,5 атм.
 • Температура на топлоносителя - 110ºC.

SIRA едновременно

Моделът на радиатора Concurrent, произведен от италианската компания SIRA, наистина може да се конкурира добре с всички други нагревателни устройства: специално подготвен за суровите руски условия, той е в състояние да издържи на налягане на спукване до 170 атмосфери. Необичаен дизайн - пет странични ребра с различна дължина - ви позволява да получите висок топлообмен с постоянно тегло на цялата конструкция. А липсата на заварени шевове позволява на радиатора SIRA Concurrent успешно да издържа на неблагоприятни условия на работа.

Кратки технически характеристики на SIRA Concurrent

МоделЦентрално разстояние, ммВисочина, ммШирина, ммДълбочина ммРазсейване на топлината, ват (∆t 70)Капацитет (l)Фактор "n"Макс. работно налягане, бар
СЪОБЩЕНИЕ 2002002658085940,1551,3291235
СЪОБЩЕНИЕ 35035041580851520,171,3281735
КОНКУРЕНТ 50050056580851900,21,3275135
Рейтинг
( 2 оценки, средно 4 на 5 )

Нагреватели

Фурни